Kinderpraktijk De Toverstok
 

Gezins- en auticoaching
afgestemd opvoeden


Hoi, Ik ben Debby, gelukkig getrouwd en trotse mama van een zoon. Het is mijn passie dat jij meer plezier en meer verbinding met je kind en met jezelf ervaart.

Therapie-aanbod
Gezins- en Autismecoach

Begeleiding op maat naar weerbaarheid, welbevinden & optimale ontplooiing. Voor meer rust en plezier in het ouderschap.


Gezins- en Autismecoaching
Afgestemd opvoeden – Autismebegeleiding - Weerbaarheidscursussen – Bach bloesems – Life coaching – Helende massages

Ouderschap kan soms een pittige opgave zijn. Heb je vragen rond de opvoeding of over het gedrag van je kind? Loopt het in jullie gezin niet zoals je zou willen? Ervaart jouw kind moeilijkheden op school? Ik begeleid je graag naar meer Afgestemd opvoeden. We gaan in gesprek om van jullie thuis (opnieuw) een fijne plek te maken voor iedereen.

Ook met jouw kind oefen ik in ontspannen, weerbaarheid, zelfcompassie & gevoelens herkennen en benoemen.

Heb jij (vermoedelijk) Autisme? Heb je nood aan handvaten om beter met je kind of partner met Autisme om te gaan? Wil je minder stress ervaren? Heeft je kind nood aan individuele begeleiding? Als Autismecoach luister ik naar wat moeilijk loopt. We gaan samen op zoek naar out of the box oplossingen op maat.

Ik geef weerbaarheidscursussen aan kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met Autisme individueel en in kleine groep. We leren op verschillende manieren positief voor onszelf opkomen en werken aan zelfvertrouwen, zelfbeheersing en empowerment.

Zit je niet lekker in je vel? Voel je je overvraagd? Sta je voor een moeilijke keuze? Life coachend zoeken we samen uit wat voor jou waardevol is zodat jij de juiste keuzes kan maken op weg naar een vervullend leven.

Bach bloesems helpen ons met lastige emoties zoals (faal)angst, gebrek aan zelfvertrouwen, verdriet, verlegenheid, schuldgevoel, enz. Precies deze belevingen vormen de basis waarop later psychosomatische klachten kunnen ontstaan. Samen bepalen we welke Bach remedies jou ondersteunen. De remedies zijn ook volkomen veilig voor kinderen en dieren.

Geef je immuunsysteem een boost met aromatherapie. Verlicht zorgen en spanning met mijn helende & krachtig kalmerende massage met essentiële oliemelange voor zowel kinderen als volwassenen.

Contacteer me gerust vrijblijvend via debby@detoverstok.be


 Ik ben lid van het Netwerk Afgestemd Opvoeden en van de Vlaamse Vereniging Erkende Coaches.


Tarieven:
Afgestemd opvoeden – Autismecoaching - Life coaching – Bach Bloesemtherapie – MAMAssage & arOMAssage (incl. gesprek):
€77 / 90 minuten

Kinderbegeleiding rond gevoelens, ontspanning en zelfcompassie
& Cool Kids massage:
€57 / 60 minuten

Vraag naar
weerbaarheidscursussen op maat via debby@detoverstok.be

Geschenkbonnen voor massages verkrijgbaar. 


Waar kan ik je mee helpen?