Kinderpraktijk De Toverstok
 

Gezins- en auticoaching
afgestemd opvoeden


Hoi, Ik ben Debby, gelukkig getrouwd en trotse mama van een zoon. Het is mijn passie dat jij meer plezier en meer verbinding met je kind en met jezelf ervaart.

In De Toverstok help ik jou en al je gezinsleden graag op weg naar een zo hoog mogelijk welbevinden, optimale ontplooiing en rust. Dit onder het motto: “Iedereen verdient het om uniek te zijn!¨

Ben je op zoek naar duurzame antwoorden op je opvoedingsvragen?

Ben je op zoek naar iemand die zonder oordeel meekijkt en je leert hoe een goede relatie met je kinderen en discipline hand in hand kunnen gaan?

Wil je voorbij het gedrag kunnen kijken en een betere balans vinden tussen korte termijn gedragscontrole en de langere termijn opvoedingsdoelen?


Dan kan je bij mij terecht. Ik heb mijn eigen unieke opleidingsparcours en levenspad. Mijn aanpak onderscheidt zich door de combinatie en integratie van eigentijdse modellen en methodes. Ik denk out-of-the box om functionele hulpmiddelen en concrete actieplannen op maat te ontwikkelen. Ik wil jou graag ondersteunen om het beste in jezelf en je kinderen naar boven te halen!

 

Waar kan ik je mee helpen?