Kinderpraktijk De Toverstok
 

SlaapcoachingHoi ik ben Mariet, slaapcoach bij De Dromerij en gevestigd binnen Kinderpraktijk De Toverstok. Bij mij kan je terecht voor slaapcoaching voor baby's en kinderen van 0 tot 4 jaar.

Slaap is essentieel! Dat is zo voor ons, als volwassenen, maar zeker voor kleine kindjes. Zij moeten namelijk nog volop groeien en ontwikkelen. Slaap zorgt ervoor dat je lichaam en geest kunnen herstellen om de dag nadien terug goed en vrolijk te functioneren.

Veel baby’s en kinderen hebben moeite met zelfstandig in slaap vallen; ze worden vaak wakker 's nachts of doen slechts hazenslaapjes overdag. Goed leren slapen is een vaardigheid die je moet leren. En daar kan ik jullie bij helpen!


Los consult

Een los consult geeft je basiskennis over slapen, tips en tricks op jullie huidige situatie en een duidelijke dag/nachtstructuur.
Hierbij ontvang je geen slaapplan op maat gemaakt.

Slaapplan

Bij het pakket "slaapplan" krijg je een uitgebreide intake, de nodige informatie over slaap; aangepast aan jullie situatie en een slaapplan op maat gemaakt.

Slaapcoaching

Bij het pakket "slaapcoaching" krijg je alles van pakket "slaapplan", maar met intensieve begeleiding gedurende 3 weken.


Al deze pakketten bieden een liefdevolle aanpak. Geen "cry it out" methode!
Ik luister steeds naar wie jullie zijn als gezin en kies een geschikte slaapmethode die bij jullie als ouders en jullie kindje past.Voor uitgebreide informatie: 


Waar kan ik je mee helpen?