Kinderpraktijk De Toverstok
 

 

Welkom Bij Kinderpraktijk De Toverstok

Onze praktijk is gericht op het kind in zijn ontwikkeling en zijn omgeving. Naast individuele begeleiding van het kind, bieden we ook begeleiding en informatie aan aanstaande, nieuwe en minder nieuwe (groot)ouders via workshops en diverse info-avonden.

Daarnaast geloven we sterk in spelend leren of leren via spel. Daarom bieden we ook een aanbod aan ontwikkelingsgericht speelgoed dat door onze therapeuten gebruikt wordt tijdens verschillende therapieën. Tijdens de zomermaanden is iedereen welkom in De Toverstok om spelend te komen leren, onder begeleiding van onze therapeuten, tijdens onze zomerkampen!


Nieuwtjes

Hieronder ons lopend aanbod aan workshops / info-avonden / samenkomsten / lessenreeksen....


Vanaf nu ook logopedie!

Vanaf nu ook logopedie!

Aanbod logopedie Vanaf half juni 2024 gaan we een samenwerking aan met logopediste Cynthia! Heeft je kind een duidelijke achterstand op vlak van lezen, spelling of rekenen of heeft de leerkracht een vermoeden van dyslexie, dysorthografie of dyscalculie? Wil je als ouder samen met een logopedist jouw kind begeleiden, door de juiste technieken aan te leren tijdens de therapie om thuis verder toe te passen? Dan mag je je kind vanaf nu aanmelden bij De Toverstok!

Nieuwe samenwerkingen gezocht

Nieuwe samenwerkingen gezocht

In het verleden werkten we reeds samen met een vroedvrouw en enkele coaches. Nu een deel van hen nieuwe uitdagingen zijn aangegaan, zijn wij op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Ben jij de arts, vroedvrouw, logopedist, studiecoach, .... die graag deel uitmaakt van ons team? Neem dan contact op via laura@detoverstok.be

Nieuwe collega

Nieuwe collega

Functie Kinesitherapeut

Sinds september 2023 maakt Stien Kiebooms deel uit van ons team van kinesitherapeuten. Je zal haar op dinsdag, donderdag of vrijdag ongetwijfeld al eens gezien hebben. Na een meer dan geslaagde stage konden we niet anders dan zorgen dat deze topper in ons team bleef! Welkom Stien!


Therapie aanbod

 Kinesitherapie

Binnen de pediatrische kinesitherapie zijn er nog verschillende specialisaties. Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in verschillende domeinen.

Logopedie

Logopediste Cynthia helpt je verder wanneer er een duidelijke achterstand is op vlak van lezen, spelling of rekenen.Extra aanbod

Zomerkampen

Onze zomerkampen zijn gericht op spelend leren en sociaal spel in een ongedwongen sfeer.

Workshops

Tijdens onze workshops leer je als ouder meer over de ontwikkeling van je kind op verschillende domeinen.

Typelessen

Leer blindelings typen met 10 vingers in 10 weken tijd. Deze methode is geschikt voor iedereen, met of zonder motorische of leermoeilijkheden.

Speelgoed

We hebben een assortiment aan speelgoed te koop, dat we ook zelf gebruiken tijdens onze therapieën.


Cadeaubon

Zoek je nog een leuk cadeautje voor een geboorte of verjaardag? Cadeaubonnen zijn geldig voor workshops, kampen of speelgoed.