Kinderpraktijk De Toverstok
 

Logopedie voor kinderen & jongeren


Heeft je kind een duidelijke achterstand op vlak van lezen, spelling of rekenen of heeft de leerkracht een vermoeden van dyslexie, dysorthografie of dyscalculie? Wil je als ouder samen met een logopedist jouw kind begeleiden, door de juiste technieken aan te leren tijdens de therapie om thuis verder toe te passen?

Dan mag je je kind vanaf nu aanmelden bij De Toverstok!

Meld je aan


Onze praktijk werkt vanaf nu samen met logopedist Cynthia Verbakel. Vanuit haar passie om kinderen met een leerachterstand of leerstoornis startte ze in 2017 als zelfstandige logopedist. Van 2022 tot 2024 volgde ze het postgraduaat Leerstoornissen van de Vlaamse logopedie-opleidingen. Naast haar samenwerking met onze praktijk heeft ze ook haar eigen zelfstandige praktijk in Merksem. Tijdens de therapieën in onze praktijk wordt de aanwezigheid van minstens één van de ouders verwacht zodat de nieuwe technieken ook thuis worden toegepast om sneller vooruitgang te boeken en zo het logopedisch traject te verkorten.

Om samen te werken met Cynthia mag je je kind nu al aanmelden zodat in de zomerperiode de therapie al kan beginnen, om in september het nieuwe schooljaar goed te starten. Ook kan je altijd vrijblijvend meer info vragen aan Cynthia. Je kan haar contacteren via cynthia@detoverstok.be. Vermeld zeker naam, school, leerjaar van je kind, jullie hulpvraag en een telefoonnummer waarop ze jullie kan bereiken, dan neemt ze zo snel mogelijk contact met jullie op om verder af te spreken.