Kinderpraktijk De Toverstok
 

Verloskunde

Afwezig vanaf 01/04/2023!
Mariet verwacht in de zomer van 2023 nog twee kleine spruiten!
Omdat een tweelingzwangerschap net iets anders loopt als de zwangerschap van één kindje,
zal zij vanaf 1 april 2023 voorlopig niet meer werkzaam zijn.
Erg bedankt voor jullie begrip en tot in de toekomst.Hoi, ik ben Mariet, verloskundige bij De Dromerij en gevestigd binnen Kinderpraktijk De Toverstok.

Als vroedvrouw begeleid ik je graag tijdens je zwangerschap en in je kraambed. Dat doe ik in fijne samenwerking met je gynaecoloog.
Na de bevalling kom ik graag langs bij jullie thuis om te kijken of medisch alles goed verloopt.
Ook ondersteun ik jullie als kersvers gezin met de nodige tips en tricks.

Mijn kracht als vroedvrouw ligt echt in het werken op maat van elk individu. Wie zijn jullie als koppel en hoe staan jullie in deze zwangerschap? Hoe zie jij je bevalling voor je? Ik ga samen met jullie op pad en zoek uit hoe ik je kan helpen in deze intense periode. Veel ondersteuning nodig of toch puur de basisinformatie? Alles is oké. Ik streef naar zorg op maat; voor ieder wat wils, voor iedereen een aparte aanpak.

Je kan bij mij terecht voor zowel preconceptionele zorg als voor begeleiding tijdens je zwangerschap. Ik kom aan huis voor je kraambed en een zwangerschapscursus behoort ook tot de mogelijkheden.

Woon je in regio Zoersel, Malle, Schilde, s' Gravenwezel, Sint-job-in-'t-Goor of Sint Lenaarts, dan kan je bij mij terecht voor verloskundige zorg. Woonachtig buiten deze regio? Ik help je graag zoeken naar een gepaste oplossing.


Voor uitgebreide informatie:  


 Waar kan ik je mee helpen?


Voor alle mama's een vroedvrouw, voor alle mama's zorg op maat